The Bits Beatles emlékzenekar mobil website menü

Beatles emlékzenekar

Sponsored by
The Bits Beatles emlékzenekar - Magyar The Bits Beatles tribute - English The Bits Beatles tribute - Deutsch

Jegyvásárlás

Műsor
ár (db)

A felhasználás feltételei

A The Bits rendszerében való vásárlással egyetértesz az alábbi feltételekkel:

- A rendszerben megvásárolt jegyeket elektronikus úton állítjuk ki az adott koncertre. A jegyeket a vásárlástól számított 72 órán belül (de legkésőbb a koncert napján déli 12 óráig) a vevő email címére küldjük.

- A kóddal a vásárláskor megadott számú személy léphet be a koncertre.

- A koncert napján a jegyet okostelefonod képernyőjén, vagy kinyomtatva a jegypénztárnál/beléptetésnél mutasd fel, így tudsz a koncertre bejutni. A belépés beengedő kapu nyitása után lehetséges

- A levélben kapott kód(ok) egyénileg, személyre szabottan vannak kiállítva. Semmilyen körülmények között ne engedd, hogy illetéktelenek hozzáférjenek ezekhez, mert visszaélhetnek vele! A koncert alatti ki- és belépést az első belépéskor a helyszínen kapott pecséttel/karszalaggal tudod igazolni.

- A megvásárolt jegyek kizárólag a koncert napján válthatók be, másik koncertre nem érvényesek!

- A megvásárolt jegyek nem visszaválthatók!

- Nem valós email címek megadása, vagy betelt postafiókok esetén - ahová nem tudjuk kézbesíteni a belépőkódokat - felelősséget nem tudunk vállalni.

- Az elővételes jegyeket a koncertet megelőző nap 22:00 óráig lehet megvásárolni a rendszerben. Az ezután leadott jegyrendeléseket nem áll módunkban befogadni, vételáruk (a kezelési költség kivételével) visszatérítésre kerül.

Probléma esetén a tickets[kukac]thebits[pont]hu emailcímen lehet felvenni a kapcsolatot.

Kiemelt koncert
További koncertek