The Bits Beatles emlékzenekar mobil website menü

Beatles emlékzenekar

Sponsored by
The Bits Beatles emlékzenekar - Magyar The Bits European Beatles Supergroup - English The Bits European Beatles Supergroup - Deutsch

The Bits Beatles emlékzenekar - Hírek

All you need is love, Farewell János - 2018. 01. 10.

All you need is love koncert, Muzikum

Sold out! - Minden jegy elkelt!

Egy koncert, ami nem csak Valentin nap miatt lesz különleges.

"Úgy döntöttem, hogy visszavonulok az aktív zenéléstől a Bits-ben, elsősorban oktatói-kutatói munkám és családi kötelezettségeim miatt. A Muzikumban szeretnék búcsúzni a legkedvesebb közönségünktől egy fergeteges koncerttel." - Bárth János

Várunk mindenkit egy Valentin-napi és János búcsúztató Beatles estre.

Mi lesz veled, The Bits? - 2018. 12. 18.

Mi lesz veled, The Bits?

Kedves közönségünk, kedves barátaink!

Az elmúlt néhány hétben sok pletyka és álhír kapott szárnyra a legkülönbözőbb helyekről a The Bits-szel kapcsolatban. Az ország egyik legnagyobb, koncertekkel foglalkozó portálja keresett meg minket, hogy immár mindenki hiteles forrásból értesülhessen a változásokról és azok okairól.

Kattints, hogy elolvasd a friss interjút

Bits Karácsony a Beatles legjobb dalaival - 2018. 11. 12.

Bits Karácsony a Beatles legjobb dalaival

A mi évünk lezárásaként a Muzikum színpadán csudajó Beatles dalokkal alapozzuk meg az ünnepeket és nyújtunk feltöltődést és kikapcsolódást a karácsonyi rohanás kellős közepén. Érdemes jönni, mert a következő Muzikumos koncertre ezúttal várni kell majd.

A Hard Day's Night vs. Help! - 2018. 09. 30.

A Hard Day's Night vs. Help!

Két emlékezetes Bits koncert két legendás Beatles album és film. Most itt a duplázás sallangok és töltelék nélkül egy koncertbe gyúrva.

Idén is egy nap, amikor minden a Beatles-ről szól: Országos Beatles Találkozó 2018 - 2018. 07. 05.

Országos Beatles Találkozó 2018

Idén is lesz egy nap, amikor minden a Beatlesről szól. 2018-ban harmadik alkalommal rendezzük meg az Országos Beatles Találkozó-t, amelynek idei időpontja 2018.08.26.

A programok szervezés és tervezés alatt vannak, amiket hamarosan és folyamatosan bejelentünk itt a honlapon és a Facebook oldalunkon is.

Az Országos Beatles Találkozó hivatalos oldalát a linkre kattintva érheted el. A programokat folyamatosan frissítjük, érdemes néha visszanézni.

Oszd meg velünk Bits-es történeted! - 2018. 03. 24.

5 év Beatles a The Bits-szel

A legszebb ajándék, amit kaphatunk 5 éves szülinapunk alkalmából, ha megosztasz velünk egy jópofa személyes történetet velünk kapcsolatban.

Hogyan jutott el hozzád a The Bits híre? Hogyan ismerkedtél meg velünk? Mi az első, vagy legemlékezetesebb élményed velünk kapcsolatban? Te mit szeretnél elmesélni, amit megoszthatunk a honlapunkon szülinapunk alkalmából?

Új cucc a polcon! - 2018. 03. 06.

The Bits Beatles emlékzenekar póló

5 éves szülinapunk alkalmából új zenekaros pólót készítünk, ami úgy fog kinézni, mint amiket a képen láthatsz. Hogy biztos jusson neked belőle az a méret és fazon, amit szeretnél, itt előrendelheted a pólót a szokásos pólóáron, azaz 3000 Ft-ért. Az előrendeléseket péntekig, azaz március 9-ig lehet leadni.

Az előrendelések regisztrációja után emailben vesszük veled fel a kapcsolatot a részletek miatt.

A kész pólókat április 7-i koncertünkön tudod átvenni, vagy személyesen egyeztetett időpontban.

5 év Beatles a The Bits-szel - 2018. 02. 25.

5 év Beatles a The Bits-szel

5 év Beatles a The Bits-szel

MINDEN JEGY ELKELT!

5 éves a The Bits Beatles emlékzenekar. Ebből az alkalomból egy mindent elsöprő koncert a terv a legbulizósabb Beatles számokkal, nomeg persze Veletek.

Jegyek elővételben 30% kedvezménnyel már kaphatók! Részletek a 5 év Beatles a The Bits-szel koncertünk linkjén.

Csak azt tudjuk erre mondani: "Gyertek! Jó lesz!"

Forradalmi Beatles hangulat a Muzikumban - 2018. 01. 14.

Beatles '68 a The Bits-szel

Beatles '68

Ezen az estén a műsor gerincét olyan dalok alkotják, amelyekkel a The Bits megidézi a félévszázaddal ezelőtti, legendás esztendő hangulatát. A forradalmi, vagy épp melankolikus gondolatok, a beat, a rock és a hippi kultúra találkozásai a Beatles különleges dalainak, és a korszak más zenei mérföldköveinek párbeszédében kerülnek színpadra.

Jegyek elővételben 30% kedvezménnyel már kaphatók! Részletek a Beatles '68 a The Bits-szel koncertünk linkjén találhatók.

Dupla évnyitó Beatles Unplugged koncert - 2017. 12. 30.

Beatles Unplugged a The Bits-szel

Nagy öröm, hogy évnyitó koncertünket a nagy érdeklődésre való tekintettel dupla koncertként jelenthetjük be 2018-ra is. Január 13-án este 5 órai és 20:30-as kezdésekkel ismét akusztikus verzióban szólalnak meg a Beatles legjobb dalai.

Jegyek elővételben 30% kedvezménnyel már kaphatók! Részletek a Beatles Unplugged koncertünk linkjén találhatók.

Frissítés 2018.01.10.. Az esti, 20:30-as koncertre minden jegy elkelt, a helyszínen erre a koncertre nem lesz jegyárusítás, de a 17:00-kor kezdődő koncertre még lehet jegyet kapni. Részletek az Unplugged koncert aloldalán

John Lennon est a The Bits-szel és nyereményekkel - 2017. 10. 13.

John Lennon est a The Bits-szel

Ezen a koncertünkön a 20. század egyik legnagyobb zenei egyénisége, John Lennon és munkássága előtt tisztelgünk.

Nyereményjáték!!!

A koncertre a The Bits Beatles emlékzenekar rendszerén keresztül elővételben jegyet vásárlók között két eredeti, hivatalos Beatles gitárpántot sorsolunk ki. A sorsoláson való részvételhez nincs más dolgod, mint 2017 december 1. 22:00 óráig elővételben megváltanod a jegyed online a The Bits rendszerében, a kapott kódot magaddal hoznod és a december 2-i koncert szünetében várni, hogy Téged húzzunk ki a kalapból.

Jegyek már kaphatók! Részletek és instrukciók a linkre kattintva a John Lennon est aloldalán

The Bits Beatles emlékzenekar a Pyramid támogatásával - 2017. 10. 01.

The Bits endorsed by Pyramid

Nagy öröm, hogy bejelenthetjük újabb együttműködésünket!

A Pyramid Saiten német húrkészítő cég évszázados hagyományokkal, kézzel készíti húrjait, immár a The Bits Beatles emlékzenekar-nak is.

Ezúton is nagyon köszönjük a támogatást és az elismerést.

Megnyitjuk a klubszeont - 2017. 09. 05.

Klubszezon-nyitó Beatles est a The Bits-szel

A nyári fesztiválozás és Liverpool után jóérzéssel térünk vissza törzshelyünkre a Muzikumba kedvenc közönségünkhöz.

Jegyek már kaphatók

Részletek az esemény aloldalán

The Bits Beatles emlékzenekar Liverpoolban - 2017. 08. 22.

The Bits a Beatle Week 2017-en

Idén is meglátogatjuk Liverpool-t, hogy a magyar Beatles közösséget képviseljük az International Beatle Week 2017 fesztiválon!

Augusztus 24-én indulunk a ködös Albionba és 4 nap alatt 8 koncertet játszunk Liverpool különböző színpadain. A legnagyobb koncertünk vasárnap, a fesztivál főnapján az a Beatle Week 2017 Liverpool fesztivál főhadiszállásán, az Adelphi Hotel báltermében egy hivatalos Höfner esemény lesz, ahol 3 zenekar - köztük mi is - megmutatja, hogyan szóltak a 60-as évek elején a Höfner hangszerek.

Természetesen a Facebook oldalunkon a lényeges mozzanatokat közzétesszük és néha még élőben is megpróbálunk bejelentkezni.

Budapestre hozzuk a 60-as évek Liverpoolját! - 2017. 07. 18.

Országos Beatles Találkozó 2017

Szuper hírek és nagy öröm számunkra, hogy a The Shakers, Liverpool legjobb beatzenekara elfogadta meghívásunkat és az Országos Beatles találkozó 2017 vendégfellépőjeként ad koncertet. A The Shakers nemcsak a legendás Cavern Club állandó házizenekara, de azt a hamisítatlan liverpooli Merseybeat zenét játszák, amelyből a Beatles is útnak indult. A több, mint 10 éve működő együttes bejárta már a világot az összes jelentős beat és Beatles fesztivált és jelent meg lemezük Anglia mellett Németországtól Japánig.

Augusztus 13-án a The Bits Beatles emlékzenekar meghívására a Kobuci kertben adnak koncertet az OBT2017-en.

Még klasszabb Országos Beatles Találkozó 2017 - 2017. 07. 03.

Országos Beatles Találkozó 2017 főtámogató

Nagy öröm, hogy a The Bits Beatles emlékzenekar országos főtámogatóként köszöntheti a Bástya Millenium Zrt.-t. A támogatásnak köszönhetően az idei Országos Beatles Találkozó még klasszabb lesz, mint a tavalyi volt. Részletek hamarosan.

Országos Beatles Találkozó 2017 - 2017. 06. 20.

Országos Beatles Találkozó 2017

Nagyon nagy kő gördül le a szívünkről, hogy végre bejelenthetjük az Országos Beatles Találkozó idei időpontját. Szóval... (dobpergés...) Augusztusban ismét Országos Beatles Találkozó! Az augusztus 13-i eseményre - úgy mint tavaly is - sok műsorponttal, játékokkal, koncertekkel, és egy egész délutános/estés programmal készülünk. Hab a tortán, hogy a rendezvény ingyenes lesz, de ennek ellenére (vagy éppen ezért) nem érdemes kihagyni, mert már most érződik a szele valami meglepetésnek, azt javasoljuk, hogy az augusztus 13-i napot mindenki tegye szabaddá!

A programokat és vendégeket hamarosan és folyamatosan bejelentjük Facebook oldalunkon és itt, honlapunkon.

Az Országos Beatles Találkozó hivatalos oldalát a linkre kattintva érheted el. A programokat folyamatosan frissítjük, érdemes néha visszanézni.

Legyél Te is Bits-esebb! - 2017. 05. 18.

Bits Póló, Mörcs

Bits-esítsd a ruhatárad!

Itt a ritka alkalom! Most olyan polót készíttethetsz, ami 100%, hogy passzol rád és csak egy van belőle, a Tied. Hozz nekünk egy tetszőleges színű, méretű és fazonú pólót, vagy hozd el kedvenc felsődet, és mi Bits-es pólót készítünk belőle. A Bits-es exklúzív pólógrafikát most az általad hozott felsőre szitázzuk.

A pólókat május 25-én és 26-án (csütörtök és péntek) 17 és 19 óra között a jól megszokott Muzikum kerthelységében (1088 Múzeum utca 7.) vesszük át. Ugyanitt és kizárólag ugyanilyenkor lehetőség nyílik a Paul McCartney 75 című koncertünkre is jegyet vásárolni személyesen elővételben.

A póló (felső) szitázás ára 1800 Ft.

Segíts Te is összállítani a műsort!!! - 2017. 04. 04.

Klubszezon záró Beatles est

Segíts Te is összállítani a műsort! Szavazz kedvenc Beatles dalaidra, hogy eljátsszuk azokat a The Bits Beatles emlékzenekar klubszezon záró koncertjén! Részletekért kattints ide!

Országos Beatles Találkozó 2017 - 2017. 03. 02.

Országos Beatles Találkozó 2017

Készüljetek! Idén ismét megrendezzük az Országos Beatles Találkozót!!! Ha voltál tavaly, akkor tudod, hogy miről van szó. Ha nem... Hát akkor kár lenne az ideit kihagyni. ;)

Hírek májustól folyamatosan a Facebook-on és honlapunkon.

Extra koncert! - 2017. 01. 30.

Beatles Unpugged a The Bits-szel

Február 11-i koncertünkre a jegyek a The Bits Beatles emlékzenekar rendszerében és a helyszínen elfogytak. Nagyon korlátozott számban a Tixa rendszerében még kaphatóak.

Ezzel egyidőben bejelentjük a B napot az Unplugged koncertre, amelyet vasárnap, február 12-én tartunk. Az ültetett koncert miatt itt is korlátozott számban hozzáférhetőek a belépők!

További információ a koncertről

Hagyományos évindítás: Beatles Unplugged - 2017. 01. 05.

Beatles Unpugged a The Bits-szel

Mindig gondolunk a szilveszterkor elfáradt fülekre és lábakra és hagyományosan már negyedik éve akusztikus felfogásban, Beatles Unplugged műsorral indítjuk az évet. A tavalyi dupla teltház és a koncert ültetett mivolta miatt korlátozottak a férőhelyek, a jegyek elővételben való megvásárlása erősen ajánlott.

További információ a koncertről

2017 előtti híreinket a The Bits Beatles emlékzenekar hírarchívumá-ban tekinthetitek meg

Beatles, emlékzenekar, Beatles est, zenekar, hírek, Országos Beatles találkozó, The Bits, koncert, John Lennon, Beatles emlékzenekar, 2018, Beatles unplugged, Höfner, Beatles mánia, Beatles tribute

Kiemelt koncert

2019-03-23 20:30

George Harrison 76 | Budapest, Muzikum Klub

További koncertek